XxXTENTACION kører om og om igen på unges spotify. Hans nye debutalbum 17, har allerede formået at tage ungdommen med storm. Men er XxX det rette forbillede?
Den fremadstormende soundcloud rapper Jahseh Onfroy vendte bøtten, da han den 25 august udgav sit debutalbum med en helt anden farve palette. Hans tidligere beskidte og voldsomme tekster, blev til et stille, rolig og afdæmpet album, med 11 korte fortæller rige sange.

Open in Spotify

Det er ingen hemmelighed, at miami-rapperen har et kæmpe talent. Et af de største inden for soundcloud. Men de mange urovækkende historier, kan risikere at slå bagslag.
I oktober blev 19-årige Jahseh Onfroy sigtet for vold mod sin gravide ekskæreste, hvilket han har nægtet sig skyldig i. Men nu er der lavet en 142-siders lang ubehagelig vidneudsagn med en følgende retssag, som starter den 5. oktober.
XxXTENTATION risikere 30 år bag tremmer, hvis han bliver kendt skyldig. Da han ifølge ekskæresten dagligt har truet hende på livet, på grund af rapperens sindssyge jalousi. Udover han ud af til kan se hård ud, blev han også i oktober 2015 sigtet for bevæbnet hjemmerøveri, som nu stiller den populære soundcloud-rapper i dårligt lys.

Mine XxXTENTACION favoritter
1. Jocelyn Flores


2. Orlando


3. Depression & Obsession

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *